Välkommen, det är jag som är Fredrik Mikiver, certifierad coach och ledare.
Och du är antagligen en person med drivet och viljan att ta dig framåt och lyckas.
Du har hittat rätt! Jag hjälper dig att lyckas med dina drömmar och mål.

 

Coaching_Fredrik_MIkiver

Vision

Min vision är att förändra, förbättra och vidareutveckla.

Förändra det som inte fungerar idag – till hållbara förändringar.
Förbättra det som är bra idag – till något ännu bättre imorgon.
Vidareutveckla – det som redan är förändrat eller förbättrat.

 

Uppdrag

Mitt uppdrag är att coacha, inspirera och dela mina erfarenheter med dig som är beredd att ta nästa steg i ditt eget liv eller i ditt företag.

 

Bakgrund

Jag är i grunden en ingenjör/ekonom som provat på lite olika roller i mitt yrkesliv.
Jag har jobbat som allt ifrån målare, tränare, budbilschaufför och säljare till projektledare, ekonom och chef. Samtidigt har jag drivit eget företag och fortsätter så att göra.

Denna mix av erfarenheter och mitt intresse för produktivitet, hälsa, utveckling och människors beteenden är något jag tar med mig i min coaching.

Detta är min passion och det är vad du kommer att finna mer av tillsammans med mig.

 

Historia

Men innan jag började min yrkeskarriär eller utbilda mig på något sätt alls hade jag en något krokigare historia.

Jag är uppvuxen söder om Stockholm där mitt liv startade i en uppförsbacke.

Min pappa tog sitt liv en dag då jag var ensam tillsammans med honom vilket satte sina spår i min vardag. Därefter träffade min mamma senare en ny man. En man som misshandlade både mig och min mamma under många år.

Jag hamnade i depression och började forma destruktiva beteenden som ledde till att skolgången och det sociala umgänget inte fungerade särskilt väl även om det utåt sett kunde uppfattas som att det gjorde det.

Jag blev väldigt bra på att hålla masken och att dölja känslor helt enkelt. Jag levde med en stor skam över det jag varit med om. Jag levde med tron om att inget kunde förändras och att jag själv bar ansvaret för allt det jag utsattes för.

Jag var rädd, osäker och såg inget som helst hopp om framtiden.

Men så kom dagen då jag efter en incident var nära på att mista livet. Detta fick mig att omvärdera många av de mönster jag då hade och jag började söka ny information, nya förebilder och började sakta forma ett nytt liv.

Jag grävde ner mig i litteratur, kurser och utbildningar om personlig utveckling, ledarskap, produktivitet och hälsa. Jag tog även emot hjälp vilket jag aldrig gjort tidigare i mitt liv. Jag övade och implementerade allt jag fick till mig och lärde mig till slut hantera verktygen som förändrade mitt liv.

 

Coaching

Och det är just detta som ligger till grund för det jag gör idag. Allt detta som jag lärt mig genom mina erfarenheter och de kunskaper jag samlat på mig genom åren använder jag nu för att hjälpa andra att förändra, förbättra eller vidareutveckla sina liv eller företag.

Boka dina första 15 minuter KOSTNADSFRITT med mig för att testa på om coaching är rätt för just dig!
Coachingen sker online och du kan boka din tid direkt här – Boka prova-på coaching